La Costa Daurada registra bones dades del turisme més familiar durant aquest Nadal

Tot i que l'època nadalenca presenta unes xifres que queden lluny de les recollides a l'estiu, les d'enguany són positives pel que fa a pernoctacions. Els perfils dels qui ens visita són diferents però busquen atractius molt similars.

És evident que l'afluència de gent al passeig Jaume I de Salou aquest Nadal és ben diferent de les imatges que es veuen durant ple estiu. Des del sector hoteler no s'espera que siguin les mateixes, ja que unes responen a la temporada turística baixa i les altres a l'alta. L'època nadalenca es considera temporada baixa al nostre territori i, tot i aquesta denominació, les dades de pernoctacions són bones.

El perfil del turista és més familiar que l'estiu i principalment el que busca és diversió en família, temperatura agradable i tranquil·litat lluny del bullici de les grans ciutats. Uns requisits que la Costa Daurada compleix en aquesta època de l'any.

A tots els atractius esmentats anteriorment, se li suma el bon temps que ha acompanyat aquests dies que ha propiciat un turisme de més proximitat.

A Tarragona, punts emblemàtics com el Balcó del Mediterrani han estat força concorreguts aquests dies. També les terrasses dels establiments que han presentat un bon aspecte.

Francesos, búlgars, argentins o brasilers. És a Tarragona on es troba un perfil de turista més internacional interessat pel patrimoni històric i cultural de la ciutat. 

D'aquesta manera, la Costa Daurada tanca l'any amb bones xifres en el sector i amb una oferta de turisme àmplia per les diferents èpoques de l'any.