TAC12 ja emet en HD

Des d'avui ens podeu seguir en alta definició com a primera tele de proximitat de Catalunya que ha dut a terme el pas cap al futur. Us expliquem què heu de fer per seguir-nos amb millor qualitat d'imatge i so

Prop de 4.000 dies de tele amb la finalitat d'acostar-vos tot allò que succeeix a casa vostra. Des del Notícies 12 d'avui, als programes que ens acompanyen des d'aquell primer dia de l'any 2009. Una dècada en què, si fóssim a meitats de S.XX, us explicaríem que ens heu seguit, literalment, en blanc i negre. Per això hem dit prou, des d'aquest dijous 19 de desembre del 2019 canviem d'època i ens endinsem al futur televisiu. No som més grans ni especialment presumptuosos, però ens agrada ser ambiciosos, com qui es fa un regal el dia del seu aniversari.

TAC12 és, des d'ara, la primera televisió de proximitat que emet en alta definició. Us sonaran les lletres!!! HD... Alguns canals generalistes ja ho fan, però no pas cap en l'àmbit local arreu de Catalunya. Ens veureu i ens sentireu millor, molt millor. La informació del vostre territori amb la màxima qualitat tècnica que existeix al nostre abast com a pioners del país sempre que, això sí, ens feu cas amb una lleu i imprescindible petició.

El canvi és immediat, ja som HD, però requereix un esforç, un petit esforç i tampoc no ens apagarem de cop i volta. Els deures es poden completar des d'avui i fins d'aquí a mig any. Uns sis mesos de transició per deixar enrere la tele de sempre i abraçar als mitjans d'un demà que ja és aquí.Si disposeu d'antena individual, felicitats, simplement heu de resintonitzar el vostre televisor. Si funcioneu a través d'antena col·lectiva, aviseu el vostre instal·lador i a la comunitat de veïns perquè heu de completar el pas cap a la nova etapa televisiva. No només per nosaltres, que sabem que ens estimeu molt, sinó també per altres mitjans veïns que desapareixeran del vostre comandament a distància d'aquí a poc temps per deixar espai a l'espai, al futur del futur, el 5-G.

Passar de l'abans al demà que ja és avui. Millor imatge i millor qualitat de so. La primera tele de proximitat en HD. Benvinguts a la vostra nova tele.