Una única entrada permetrà descobrir els tres monestirs de la Ruta del Cister

A partir d’ara aquest carnet servirà per poder entrar als tres Monestirs Reials de Catalunya de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges, englobats a la Ruta del Cister. Té un cost de 15 euros i permetrà que el visitant s’estalviï 6’5 euros. Per primera vegada, a més, es pot comprar online i té una vigència de dos anys. La targeta s’acompanya d’un codi QR perquè els usuaris puguin tenir a l’abast més informació sobre aquests tres monestirs cistercencs.

Aquesta acció se suma a la renovació de la museïtzació i de l’oferta d’activitats familiars que ja es va iniciar en aquests tres equipaments ara fa 5 anys. Amb tot es vol aconseguir frenar el descens de visitants que tenen any rere any els monestirs. En els últims 5 anys el descens ha estat de més del 30%.

L’objectiu és que els turistes que any rere any passen per la Costa Daurada visitin aquests espais i captar la seva atenció més enllà del turisme de sol i platja. Aquest carnet serà promogut per l’Agència Catalana de Turisme per posicionar-se com un dels referents culturals i turístics d’alta qualitat de Catalunya.

Aquesta renovació de la Ruta del Cister s’engloba en el 30è aniversari de la creació de la marca. L’any passat més de 168.000 persones van descobrir aquests tres Monestirs Reials.