Cues a La Pastoreta de cara al Sorteig de Nadal

Alguns compren sempre el mateix número, altres van variant, però tots creuen els dits cada 22 de desembre, el dia del sorteig de la Loteria de Nadal. Una de les administracions que més ven i que més premis reparteix és la Pastoreta de Reus. Quan falta poc més d'una setmana per la cita, les cues són el pa diari d'aquesta administració que espera que algun any s'acabi el malefici que arrossega la demarcació de Tarragona, una de les úniques 3 demarcacions de l'estat on mai ha caigut el primer premi.

Quan encara queden 11 dies pel sorteig de la Loteria de Nadal, aquest és l'aspecte que presenta La Pastoreta de Reus. És una de les administracions més tradicionals i populars del territori i una de les que més vendes fa. La de l'any passat no va ser benèvola amb La Pastoreta perquè no hi va caure cap gran premi, però, tot i això, va repartir poc més d'un milió d'euros, una xifra considerable.

Des de La Pastoreta diuen que no fan una valoració de vendes fins pocs dies abans del sorteig, però asseguren que les sensacions són molt bones respecte a altres anys.

Molta és la gent que és supersticiosa. Des de la que és fidel a un número i a una administració any rere any, fins a la que varia de dècim en funció de l'any. Des de la Pastoreta asseguren que els més sol·licitats són els acabats amb 19. El que és cert que ni les supersticions ni la sort han afavorit a Tarragona històricament, ja que és una de les tres províncies espanyoles on mai ha caigut la grossa de Nadal. Una malastrugança que no afecta la fe de la gent.

Encara s'hi és a temps de comprar el dècim agraciat. El sorteig serà diumenge 22 de desembre al Teatro Real de Madrid, un dia en el qual sabrem si finalment la sort cau a Tarragona.