L'aeroport tancarà el 2019 amb un augment de passatgers per tercer any consecutiu

Així ho ha anunciat el seu nou director, Juan Crespo, que també ha destacat, durant la seva presentació, la millora que suposaran les obres que es duen a terme actualment, amb una inversió de 12 milions d'euros i que permetran augmentar la capacitat de la infraestructura.

El passat 15 d'octubre passava per l'Aeroport el passatger un milió d'aquest any 2019, arribant la infraestructura a aquesta xifra per tercer any consecutiu, el mateix nombre d'anys de creixement seguits que també aquest mes d'octubre ha certificat la infraestructura aeroportuària.

Unes xifres que el nou director de l'aeroport, Juan Crespo s'ha mostrat confiat a millorar. Així s'ha manifestat Crespo en la primera presa de contacte amb els mitjans tarragonins després del seu nomenament el passat 20 de setembre, substituint en el càrrec Vicent Pallarés després de 19 anys al capdavant de l'aeroport.

El primer pas per aconseguir aquesta millora en el nombre de passatgers serà la inauguració abans de l'inici de la propera campanya estiuenca de les obres d'ampliació de les terminals tant de sortida com d'arribada que s'estan efectuant en aquest moment amb un pressupost d'inversió de 12 milions d'euros. Uns treballs que han de permetre augmentar de 900 a 1250 els passatgers per hora que poden passar per cada terminal i millorar la comoditat i els serveis que presta l'aeroport als visitants. També ha de permetre oferir una major oferta a les companyies que volen operar a l'aeroport, tant amb línies regulars com amb operatives xàrter.

Crespo també ha minimitzat l'impacte que tindrà en la infraestructura la fallida de la companyia Tomas Cook, que fins a aquest estiu representava el 10 per cent dels viatges que passaven per la instal·lació. En aquest sentit creu que el fet que la fallida es produís a final de temporada ajudarà al fet que els viatges ja programats siguin reabsorbits per altres companyies. En referència a les possibles afectacions del Brexit, Crespo ha assegurat que l'aeroport està totalment preparat per a qualsevol conseqüència i encara ho estarà més l'any vinent amb l'acabament de les obres a les terminals.