Altafulla delimita l'espai de les Termes de Mar per conservar el seu estat

Aquesta és la primera acció d'un conjunt que té com a objectiu realçar i donar a conèixer aquestes restes romanes. El búnquer ha estat tapiat per evitar que s'aboquin més residus a l'interior.

Des de primera hora del matí dos operaris han treballat per limitar l’accés a les termes de mar d’Altafulla. S’ha envoltat el perímetre amb la instal·lació d’unes balisses de fusta i cordes que evitarà l’entrada a les restes romanes ubicades al costat de la platja. Aquesta acció impulsada des del govern altafullenc, ajudarà a preservar un dels elements patrimonials més singulars d’Altafulla. Fa uns dies també es va tapiar el búnquer situat just al costat de les termes de mar, una intervenció motivada pels residus avocats al seu interior per alguns banyistes.

Les termes de mar estan ubicades al mig del camí de ronda que uneix Torredembarra amb Altafulla per la costa, un sender freqüentat per molts banyistes i excursionistes. Això provoca que la gent passi per sobre de les restes romanes i no pas rodejant-la per les escales adequades que hi ha tot just al costat. Amb la intervenció duta a terme, s’espera que aquestes actituds cedeixin.

Aquesta acció ha estat la primera d’un seguit que s’esperen per tal de visibilitzar  i donar a conèixer aquest element patrimonial del municipi, amb l’objectiu final de connectar-lo a la platja facilitant el seu accés.