Altafulla invertirà 43.000 euros per millorar les instal·lacions de l’Estadi Municipal

Continua l’actualització de l’Estadi Municipal Joan Pijuan d’Altafulla. Després de la instal·lació de la gespa fa uns anys, ara l’Ajuntament ha presentat un pla de millores amb un cost de 43.000 euros. Es canviarà el quadre elèctric, fins ara obsolet, i que provocava constants talls de llum.

En la mateixa línia, s’ha anunciat la substitució de la il·luminació de l’estadi per bombetes LED, fet que aconseguirà estalviar entre un 70 i un 80 per cent en el consum i que permetrà donar més intensitat lumínica al terreny de joc. També s’asfaltarà el perímetre del camp de futbol per evitar que la sorra entri a la gespa quan plou i evitar que s’embossin les canonades.

També s’actuarà a la caseta/magatzem que es fa servir com a bar. S’actualitzarà tot el sistema elèctric i es faran actuacions en l'àmbit intern perquè el Centre d’Esports ho pugui utilitzar d’una manera òptima. La millora d’aquestes instal·lacions permetrà que l’entitat pugui continuar acollint a més esportistes durant tot l’any.

Està previst que el proper plenari municipal aprovi la modificació de pressupost que permetrà dur a terme aquestes actuacions. Una vegada aprovat, l’Ajuntament vol iniciar les obres ràpidament, abans que comenci l’activitat regular esportiva a finals de l’estiu.