La sisena edició de l’Altacústic omplirà de música la Vila Closa d’Altafulla

Torna la sisena edició de l’Altacústic, el festival que omplirà de música la Vila Closa d’Altafulla. Es durà a terme del 18 al 20 de juliol i s’espera que unes 8.000 persones passin pels concerts. Enguany la meitat dels artistes convidats són del Camp de Tarragona, per reforçar la presència d’intèrprets del territori.

Arribar als 8.000 assistents, és l’objectiu de la nova edició de l’Altacústic, que portarà 13 concerts durant els 3 dies del festival de forma gratuïta. La meitat dels artistes són del Camp de Tarragona. Alguns ja han presentat els seus treballs. Altres, presentaran les seves propostes als carrers de la Vila Closa. Serà l’oportunitat perfecta per conèixer de primera mà els nous talents. El festival permet gaudir de música en un entorn patrimonial únic.

El Punt Lila serà present als carrers de la vil·la per fer visibles les polítiques d’igualtat. Es repartiran polseres amb el lema ‘Només sí, és sí’. La carpa també oferirà informació i atenció en cas de necessitat. La sisena edició comptarà amb artistes com Ramon Aragall, que actuarà per primera vegada al festival, Anaïs Vila o Marialluïsa.

S’espera que entre el 18 al 20 de juliol s’apropin a Altafulla unes 8.000 persones. L’Ajuntament ja pensa en l’edició de l’any que ve, que preveu la celebració del festival al mes d’octubre o març, a banda de les actuacions al mes de juliol.