Aturen la compra de les cadires fixes de la Violeta

L’EINA compleix el que ja havia anunciat en campanya i atura la compra de les cadires fixes que s’havien de col·locar a la Sala la Violeta. El govern de Molinera i Muntadas vol replantejar el projecte, per instal·lar cadires mòbils a l’equipament i garantir d’aquesta forma la seva funcionalitat per a diferents usos.

El Casal la Violeta d’Altafulla tindrà cadires mòbils. El nou govern d’Altafulla, liderat per l’EINA, treballa ja en la reconsideració del projecte de remodelació de l’espai que ja s’està executant. Després d’una visita d’obres i de tractar la possibilitat de canviar el model de cadires fixes per unes de mòbils amb els tècnics, el nou consistori altafullenc ha paralitzat la demanda de les cadires previstes per a l’equipament.

Aturada la comanda, ara, els responsables municipals tenen l’estiu de coll per estudiar quin tipus de cadires mòbils són compatibles amb les característiques del projecte i s’adapten a l’estructura de l’equipament.

El canvi de cadires impulsat pel nou Ajuntament vol garantir la polivalència de la sala, principal argument utilitzat per l’EINA per oposar-se a una remodelació que entenien que reduïa la capacitat d’usos de l’equipament. El grup de Molinera i Muntadas ja en campanya va anunciar la seva intenció de reconsiderar el projecte. Els treballs de remodelació però, tot i esperar la decisió final sobre les cadires, no s’aturen.