Retiren el llaç groc i la pancarta en suport als presos del balcó de l'Ajuntament d'Altafulla

Membres del Grupo de Liberación Penedés i d'Alta Tabarnia han reconegut l'autoria dels fets. La simbologia sobiranista es va penjar al balcó del consistori després de ser investit alcalde Jordi Molinera. El nou alcalde també va retirar la bandera espanyola.

El balcó de l’Ajuntament d’Altafulla ja no llueix el llaç groc i la pancarta reclamant la llibertat dels presos polítics. Aquesta matinada, membres del Grupo de liberación Penedés i d’Alta Tabarnia han despenjat tots dos símbols retornant així, diuen, la neutralitat al consistori altafullenc.

La retirada de la bandera espanyola i la col·locació del llaç i la pancarta van ser les primeres accions que el nou alcalde, Jordi Molinera, va realitzar tot just ser investit batlle del municipi. Un cop retirada la bandera espanyola va penjar la d’Altafulla, al costat de la senyera, que ja hi era al balcó.

Aquestes dues banderes, assegura el nou alcalde, són les que generen més consens entre els altafullencs i són les que més representen, diu, la realitat del poble.