Els veïns del Baix Gaià tallaran la rotonda de Torredembarra contra els blocs de formigó

 

Els veïns dels pobles i urbanitzacions del Baix Gaià situats a l'altra banda de l'autopista Ap7 han decidit actuar contra la mesura provisional de redireccionament dels camions i vehicles en l'accés al peatge. Denuncien problemes de seguretat, i alerten de la barrera que els ha suposat la mesura per anar a Altafulla o Torredembarra. Els propers 3 divendres tallaran la rotonda com a mesura de protesta.

La prohibició del pas dels camions per la Nacional 340 a partir de Torredembarra en direcció Barcelona, l'1 de juliol de l'any passat, va provocar la col·locació d'aquests blocs de formigó a la rotonda d'accés al peatge per evitar el col·lapse a la carretera i eliminar l'obligació de cedir el pas a la rotonda. Ara, gairebé un any després, els veïns dels pobles del Baix Gaià i de la urbanització altafullenca de Brises del Mar denuncien que la mesura és inútil, i que els porta més complicacions que avantatges .

Per això han decidit actuar i aquest divendres de 6 a 8 del vespre tallaran la rotonda d'accés a l'autopista en una manifestació que es repetirà els dies 14 i 21 de juny. Demanen mesures urgents.

Els veïns creuen que hi ha maneres d'evitar les constants entrades i sortides de camions al peatge de Torredembarra i poder reobrir la rotonda. Ara estan pendents de la constitució dels nous ajuntaments per veure quina postura agafen sobre aquest problema.