Alternativa Altafulla es compromet a omplir La Violeta d'una programació estable

Alternativa Altafulla afirma que la Violeta serà un revulsiu cultural del municipi. Un dels objectius de la nova legislatura serà establir una programació d’actes estable, amb música, teatre, cinema, entre altres propostes.

Al novembre les obres de La Violeta estaran enllestides i Alternativa Altafulla pretén convertir-la en l’epicentre d’actes culturals del municipi. Ahir van assegurar que treballaran per omplir-la de teatre, música o cinema, tots els caps de setmana, amb una programació estable. Així van defensar el seu projecte del casal municipal per fer-hi un auditori, després de la polèmica amb l’oposició que va demanar una sala polivalent. Van assegurar als seus votants que aquesta reforma permetrà portar espectacles culturals d’alt nivell setmanalment.

En la trobada es va parlar, també, de medi ambient, i de plaques solars a les cases. Fèlix Alonso va assegurar que estan treballant en un model de bonificacions fiscals per veïns que instal·lin plaques fotovoltaiques per consum propi. En aquesta direcció, també es va parlar de cotxes elèctrics. A curt termini s’instal·laran punts de càrrega, encara que van avisar que els reptes dels futurs quatre anys són més ambiciosos, ja que la mobilitat canviarà radicalment.

En qüestió de mobilitat també van destacar que l’aposta per la seguretat viària seguirà sent una prioritat, i que es faran més passos endavant pel desenvolupament de carrils bici i altres vehicles no contaminants. Tot es va comentar en un vermut popular al local Casa Cabestany, amb la música en directe del duo Icons.