×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Altafulla acollirà l'últim cap de setmana de juliol la segona edició del festival de teatre Escena Altafulla

Altafulla acollirà l'últim cap de setmana de juliol la segona edició del festival de teatre Escena Altafulla. L'actor Lluís Soler o la pallassa Pepa Plana són alguns dels artistes del cartell, que avui s'ha presentat.

El festival de teatre Escena Altafulla aposta per les arts escèniques més tradicionals i tindrà lloc a la vil•la dels Munts del 28 al 30 de juliol. Al llarg d’aquests tres dies 5 companyies de teatre actuaran a diversos espais d’Altafulla com les ruïnes romanes i la plaça Consolat de mar. Un repertori d’artistes variats com la clown Pepa Plana, de reconegut prestigi internacional o Maduixa Teatre que oferirà un espectacle de dansa sobre xanques.

És la segona edició d’aquest festival i se celebra un dels caps de setmana que Altafulla rep més visitants. D’aquesta manera, la vil•la dels Munts vol ajuntar dos patrimonis, el material i el teatre de qualitat.

Un certamen que vol encaminar-se cap a l’especialització i ja treballa amb l’actor Lluís Soler perquè porti una obra clàssica en les properes edicions. Els espectacles seran gratuïts, a excepció de tres que tindran un preu de 15€ i comptaran amb abonaments amb descompte.