El govern d'Altafulla rebutja una moció contra el desdoblament de l'A-7

El ple municipal d'Altafulla va rebutjar una moció en contra del desdoblament de l'autovia A-7 des de La Mora fins a Torredembarra, presentada per l'EINA Altafulla. El grup independentista va demanar al govern que es posicionés en contra i busqués alternatives.

L'esquerra independentista d'Altafulla va posar el desdoblament de l'A-7 sobre la taula al ple municipal. Ho van fer amb una moció que demanava que es busquessin alternatives més sostenibles, a una nova construcció sobre l'actual N-340. La mateixa moció diu que no té sentit el desdoblament, si el 2021 acaba la concessió de l'autopista i podrà ser gratuïta.

Per ells la solució és la connexió amb l'autopista a la rotonda de la Mora. A l'altra banda, el Govern va votar en contra perquè, asseguren, que ja s'ha dit per activa i per passiva que la connexió de l'autopista pel Mèdol no es pot fer, i l'única solució és el desdoblament.

El ple també va votar en contra del 'BY-PASS' ferroviari que enllaçaria l'alta velocitat, amb la convencional, al Baix Gaià. Asseguren que l'impacte ecològic seria massa elevat. Per últim, el consistori va reprovar el rei Felip VI per la seva postura davant de la violència de l'1 d'octubre i reafirmar el compromís pels valors republicans de l'Ajuntament d'Altafulla.