Pere Gomés, el portaveu del PDeCAT d'Altafulla, no es tornarà a presentar a les municipals de 2019

El portaveu del PDeCAT d'Altafulla i primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Altafulla, Pere Gomés, ha anunciat aquest matí que no es tornarà a presentar a les eleccions municipals de 2019. Continuarà al consistori, però, fins al final de la legislatura, quan Xavi Rofas, el número dos, agafaria el relleu.

La carrera política de Pere Gomés a Altafulla va començar el 2011, quan va entrar com regidor de Comerç i consum a l'Ajuntament. El mateix any va esdevenir portaveu del grup municipal de Convergència, més tard va encapçalar la llista del partit de la següent legislatura. Així, es va aliar amb l'alcalde, Fèlix Alonso, per constituir el govern d'Altafulla amb Alternativa. L'1 d'octubre, però, va provocar que es trenqués el pacte i es deixés el govern en minoria. Tres mesos després va tornar al govern per ocupar els càrrecs actuals, primer tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda.

Tot i la notícia assegura que no deixarà el partit, continuarà militant i ajudant al PDeCAT, però que de moment s'allunyarà de la política municipal. Pere Gomés continuarà exercint les responsabilitats que ocupa a l'Ajuntament d'Altafulla fins al final de la legislatura.