Baixen els fets delictius i augmenten els detinguts a la localitat d'Altafulla

Les xifres d'Altafulla pel que fa a fets delictius, ja estaven 20 punts per sota la mitjana de delictes per cada 1.000 habitants. Tot i així s'ha aconseguit baixar un 6 % més aquesta xifra, i situar Altafulla com un dels municipis d'atracció turística més segurs de Catalunya.

A més, destaca una altra xifra, i és que han augmentat un 33 % les detencions. Unes dades exposades pel mateix conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, que felicita tant al consistori com a les forces de seguretat per haver arribat a unes xifres tan positives. Destacant, a més, l'eficient col·laboració entre la policia local i els Mossos d'Esquadra.

Un dels punts cabdals de la reunió ha estat la preocupació per la creixent tendència d'ocupacions il·legals de pisos. Afirmen que, tot i no ser un problema greu per la vila d'Altafulla, els municipis s'han de preparar i aplicar nous protocols per prevenir situacions d'ocupació, que poden arribar a ser especialment greus en municipis turístics. Aprofitant la visita, el conseller Buch ha ha conegut la vila i signar el llibre d'honor de l'Ajuntament d'Altafulla.