Bona acollida del projecte unificat de bàsquet al Baix Gaià

El planter dels clubs de bàsquet d'Altafulla i Torredembarra ha començat el primer curs compartit amb més de 300 integrants. L'objectiu es convertir-se en el focus de la zona sota el nom de Club Bàsquet Baix Gaià.

L'Altafulla va sorgir aquesta dècada i sempre ha experimentat la fuga de nois i noies cap a equips d'altres municipis com Tarragona. També cap a Torredembarra, on l'entitat local sorgida la temporada 99-2000 pateix per garantir grups amb la quantitat òptima de jugadors a totes les categories. És a dir que torrencs i altafullencs comparteixen el mateix problema, per això van decidir fusionar les seves bases.


Aquesta és la samarreta que unificarà 8 conjunts masculins i 7 femenins, tots ells federats. Parlem de 200 efectius, a més del centenar de nens que treballaran des de les escoles, des de P-5 fins als alevins. La resposta de l'entorn ha estat positiva.

Mentre el sènior del Torredembarra conserva el nom, la suma d'esforços possibilita que l'Altafulla disposi d'un equip sub25 a Tercera Catalana sénior per aquelles noies que han tancat l'etapa júnior.

Malgrat que els equips treballen tant al Pavelló dels Caus com al d'Altafulla, des de la Torre coordinen les plantilles masculines i des d'Altafulla els equips femenins d'un Club Bàsquet Baix Gaià que ha encetat el seu primer any d'existència.