Els treballadors de Santa Tecla demanen la implicació del Pacte de Berà en les seves reivindicacions

Els treballadors de la Xarxa Santa Tecla continuen amb la seva reivindicació laboral, fent-la arribar ara als diferents ajuntaments. Avui a Altafulla han demanat la implicació del Pacte de Berà.

Altafulla ha estat la darrera aturada de moment del Comitè d'Empresa dels treballadors de diverses Àrees Bàsiques de Salut que gestiona la Xarxa Santa Tecla en diversos municipis arreu del territori per a informar als diversos municipis de la seva situació laboral. Demanen l'equiparació de la seva càrrega de feina i del seu salari amb els treballadors de l'Institut Català de la Salut, i denuncien l'augment feina des de l'inici de la crisi, assegurant que se'ls han anat afegint tasques burocràtiques que no els pertocarien i que van en detriment de les hores a dedicar a l'atenció als pacients.

És per això que han demanat a l'alcalde altafullenc Fèlix Alonso que traslladi les seves reivindicacions als alcaldes de que conformen el Pacte de Berà, per a afegir-les a les que ja han dut a terme en altres matèries com les infraestructures.

Unes demandes que han estar recollides per un alcalde altafullenc que s'ha compromès a traslladar-les a la resta d'alcaldes, però sempre prioritzant la qualitat del servei sanitari que es presta als diferents municipis.

A l’espera de possibles solucions, els treballadors continuaran amb les concentracions setmanals a les portes dels diferents centres de salut