Altafulla inicia els tràmits per rehabilitar la Violeta

Altafulla engega els tràmits per fer realitat el projecte de remodelació del Casal Municipal la Violeta. L’aprovació de l’inici de l’expedient de contractació d’aquesta obra s’ha aprovat en un ple extraordinari i urgent que s’ha iniciat amb el malestar dels representants de l’EiNA. Molinera ha criticat la forma en què s’ha gestionat la necessitat d’aquest ple extraordinari i ha demanat temps per digerir la informació rebuda en les comissions informatives realitzades minuts abans de l’inici del plenari sobre precisament, temes que es tractaven en el mateix.

Després d’un recés d’un quart d’hora, l’aprovació de l’inici de l’expedient de contractació de les obres del Casal de la Violeta s’ha constatat només amb els vots favorables de l’equip de govern. L’EiNA ha mantingut la seva postura contrària al projecte al temps que també ha advertit al govern de la necessitat d’avançar també en el projecte del gimnàs de la Portalada, que es perfila com un equipament que podria acollir algunes de les activitats que actualment es realitzen a la Violeta. Des del govern s’ha admès el retard en la elaboració dels plecs de condicions, tot i assegurar que ara mateix ja els tenen a punt.

D’altra banda, el plenari també ha servit per poder aprovar una modificació de pressupost de 256.000 euros, aquest cop amb l’abstenció de l’EiNA. Els diners es repartoran en diferents partides, les més destacades, 40.000 euros per a asfaltat de carrers i 33.000 per a la compra d’un vehicle adaptat. Des de l’oposició però, s’ha alertat sobre les partides que perden la dotació, com és el cas de l’enllumenat de Santa Marta o, especialment, els 100.000 euros previstos per l’adquisició dels terrenys on s’ha d’ubicar una futura bassa de laminació. En aquest punt, el govern ha argumentat que els tràmits burocràtics han alentit el procés i que el projecte no es podrà iniciar enguany, mentre l’oposició ho ha aprofitat per criticar el que consideren anuncis prematurs amb voluntat electoralista.