Una subvenció de la Diputació permet a Altafulla començar les obres del Casal la Violeta

L'Ajuntament ha confirmat que les obres de remodelació del casal La Violeta començaran a principis de l’any 2019. Això ha estat gràcies a l’arribada d’una subvenció per part de la Diputació de Tarragona que ha fet que el consistori pugui iniciar el procés de licitació de les obres. 

La Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció de 200.000 euros a la vila d'Altafulla, dins del Pla d'Acció Municipal, que permetrà al consistori de la vila, iniciar els treballs de remodelació del casal La Violeta i establir-hi un teatre-auditori. Ara comença el procés de licitació, l'últim pas abans que al gener puguin iniciar les obres. Concretament s'hi destinaran 163.000 euros, mentre que la quantitat restant s'utilitzarà per fer algunes millores a l'Estació Depuradora d'aigües residuals.

El procés s'haurà d'aprovar en ple extraordinari donat que no va donar temps a presentar-ho al ple ordinari que es va fer ahir al consistori d'Altafulla, al qual també es van comunicar els resultats del projecte pilot d'ampliació d'aparcaments als carrers Vinyet i de les Sínies, fent-los de sentit únic per poder aparcar a banda i banda. Finalment es mantindran els canvis al carrer de les Sínies, però el Vinyet tornarà ser de dues direccions i amb aparcament a una sola banda.