Generalitat i Ajuntament es posen d'acord per l'acollida de menors immigrants

Els menors immigrants allotjats a l'Alberg d'Altafulla hi continuaran de manera temporal però sense data de sortida. Així ho han confirmat aquest matí des de la Generalitat a l'ajuntament altafullenc en una reunió en què s'han tancat les desavinences entre els dues administracions per la manca d'informació dels últims dies. També s'ha acordat com serà la col·laboració per l'acollida dels menors

Després de diversos dies de manca de comunicació entre institucions, el que va provocar la denúncia de l'Ajuntament d'Altafulla, consistori i Generalitat han tancat aquest divendres la seva col·laboració per a que el municipi aculli de manera temporal una trentena de menors immigrants allotjats a l'Alberg de La casa Gran de la Vila Closa.

Així s'ha determinat en una reunió en que des del Departament d'Afers Socials i família s'ha demanant disculpes als portaveus del grups municipals altafullencs per l'error que va comportar que el consistori no s’assabentés de l'arribada d'aquests menors al municipi fins diversos dies després que aquesta es produís.

Un cop solucionat aquest afer, generalitat i consistori treballaran plegats per a poder donar la millor acollida possible als menors durant la seva estada a Altafulla

Des del govern català han tornat a emmarcar l'arribada d'aquests menors en un context d'onada migratòria sense precedents a casa nostra i que obligarà en els propers mesos a buscar nous centre d'acollida a arreu del país.