Altafulla - UD Torredembarra (4-1)

Cal viatjar en el temps més d'una dècada enrere per trobar el darrer derbi del Baix Gaià. I la tornada d'aquest clàssic territorial ha acabat amb victòria contundent dels locals, que han trencat el partit a la segona part.

Triomf meritori de l'Altafulla perquè es produeix davant un acabat de baixar a la Tercera Catalana i perquè el Torredembarra ha disparat primer mitjançant Xavi Fernández al minut 20 (0-1). Però Aranda ha igualat el derbi en pròpia porta 6 minuts abans del descans.

A la represa l'Altafulla ha demostrat major encert amb els gols de Gullermo (47') i Cobacho (85' i 89'). D'aquesta manera els del Joan Pijuan pugen a la segona plaça de Tercera Catalana amb 4 punts de 6 possibles i tan sols per darrere del Montblanc, únic equip que acumula dues victòries. A la part baixa trobem el Torredembarra, que encara no ha puntuat

Justament l'Altafulla jugarà dissabte al camp del líder Montblanc mentre que el Torredembarra rebrà l'Alcover.