Altafulla certifica les obres de la nova Biblioteca

Altafulla ha certificat aquest divendres l'acabament de les obres de la nova bilbioteca ubicada a l'Hort de Pau, entre el nucli antic i el barri marítim. Un nou equipament que entrarà en funcionament aquesta tardor, amb l'Arxiu Municipal inclòs i amb diferents espais per adaptar-se a tot tipus d'usuaris.

L'empresa responsable de les obres, en aquest edifici públic i d'habitatges socials a Hort de Pau, ja fet entrega aquest divendres de la fase final del projecte. L'espai ja està preparat perquè en les properes setmanes s'hi col·loquin els llibres i serveis, amb l'objectiu d'obrir-la aquesta tardor.

En l'últim tram d'obres s'ha hagut de fer front a l'entrada puntual d'aigua de les últimes pluges, fet que ha permès resoldre el problema abans de l'entrada del material sensible.

La nova bilioteca, de 240 metres quadrats, triplica l'espai de l'antic equipament, al nucli antic, incoporant espai per l'Arxiu Municipal, a més d'una sala polivalent, una zona infantil i espais de lectura i consulta a internet. En total l'ajuntament d'Altafulla hi ha invertit prop de 230.000 euros.