Acaben les obres de la nova biblioteca d'Altafulla

L'Ajuntament d'Altafulla ha acabat les obres de la nova biblioteca, situada a Baix a Mar, en una ubicació que ha tingut oposició al municipi, però que ja és una realitat. Obrirà aviat, quan s'enllesteixin tots els preparatius. 

Falta ben poc perquè les noves prestatgeries s’omplin de libres. La nova Biblioteca Municipal d’Altafulla es troba ja en la fase final de les seves obres. Unes obres adjudicades al febrer d’aquest mateix any per un valor d’uns 229.000 euros i que també incloïen una remodelació de l'Arxiu Municipal, que ara compta també amb un nou espai annex a les noves instal·lacions. 

Es tracta d’un emplaçament d’uns 300 m2 situat al carrer Vinyet, a la zona de Baixa Mar i que suposa un notable increment d’espai en relació a l’antic emplaçament de la Biblioteca, a les Escoles Velles Teresa Manero. Un nou equipament municipal, que no ha estat exempt de polèmica, donat el rebuig del principal partit de l'oposició, l'EINA d'Altafulla, que demanava consultar el projecte a la població. 

Encara no hi ha una data fixa per a l'obertura del nou emplaçament pero des del consistori asseguren que serà aviat.