Arrenca l'Altacústic, el festival de música independent d'Altafulla

El festival de música independent Altacústic que es celebra cada any a Altafulla compleix enguany 5 anys i ho celebra amb actuacions dels millors concerts d’edicions passades. Joan Masdéu ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida en una jornada que també ha comptat amb Olga Pes. Les principals característiques del festival són les actuacions per la vila closa, la gratuïtat dels concerts i la seva aposta pels artistes emergents.

El Petit de Cal Eril, Judit Nedderman, o els Harrison Ford Fiesta completen el cartell de l’Altacústic. El municipi compta aquest any amb la gran participació per part del públic i remarquen la importància que va adquirint el festival any rere any.

Aquesta 5a edició del festival s’allargarà fins dissabte 21 de juliol en una simbiosi de música i gastronomia i les actuacions tindran lloc a l’escenari de la plaça de l’església, l’escenari de les escales de la placeta i l’escenari de la plaça del pou, destinat als concerts més grans.

El festival compleix la seva funció de ser un impuls pels petits artistes que volen fer-se un lloc al món de la música i apropa al públic a un ambient de música proper com és el de la música independent. En el concert inaugural de l’Altacústic, Joan Masdéu va presentar Innocents, un disc que suposa un retorn a l’essència musical i personal de l’artista de Reus.