Més de 10.000 persones visiten la Nit de Bruixes d'Altafulla

La Nit de Bruixes ha omplert amb milers de persones la vila closa d'Altafulla d'espectacles i propostes plenes de màgia. Ha rebut més de 10.000 visitants captivats per les parades, tallers i espectacles d'esoterisme i màgia.

Amb les últimes hores de sol les bruixes es van fer amb la Vila Closa d'Altafulla. L'esoterisme i la màgia van ser protagonistes de les desenes de paradetes i tallers. També el tarot o la lectura de mans, per endevinar el futur dels milers de visitants. Activitats per a tots els públics, com per exemple aquesta escola de màgia, on els petits es podien apropar i aprendre de dos coneguts mags, com són Javier Feroz i Diana Cazadora. 

La 18a Nit de Bruixes d'Altafulla va ser un èxit de públic, especialment a les primeres hores del vespre de dissabte nit, amb prou feines es podia caminar pels carrers, l'organització parla d'unes 10.000 persones en les dues nits. La plaça del pou, la placeta i la plaça de l'església van ser els indrets principals on van tenir lloc els espectacles i les activitats més cotitzades. Unes jornades més que consolidades i que donen el tret de sortida a la temporada cultural d'estiu d'Altafulla.

La Nit de Bruixes s'apropa a les dues dècades de vida com un dels esdeveniments culturals estrella del municipi d'Altafulla.