La bruixeria omplirà Altafulla el 29 i el 30 de juny

La màgia i l’esoterisme es tornaran a donar cita a la vila Closa d’Altafulla amb la 18a Nit de Bruixes. Una quinzena d’activitats que embruixaran les dues últimes nits del mes de juny, amb mercats d’artesania, rituals de màgia, tarot i molta música. També tindran un espectacle dedicat als Jocs Mediterranis.

Aquest és el nou cartell de la Nit de les Bruixes. Els racons de la vila closa habitats per les bruixes d’Altafulla. Davant del Castell, a la plaça de l’església, a la placeta i a la plaça del Pou, tindran lloc els actes d’aquestes nits màgiques. Actuacions teatrals, musicals, també xerrades sobre el tarot o les energies corporals. Mercats d’esoterisme i artesania, i exposicions  a l’antiga pallissa de l’Era del Senyor.

Els jocs Mediterranis també tindran el seu espai en aquesta nit de les bruixes amb un espectacle anomenat ‘La màgia i els jocs’, on explicaran la relació entre els rituals i la pràctica esportiva a l’antiguitat. El tret de sortida serà a ‘la placeta’ de la Vila Closa, amb el ritual d’inauguració amb l’astròloga Imma del Destí a les 8 del vespre. Al museu etnogràfic les exposicions començaran a les 6.