Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Destaquen el valor de futur de la remodelació de la Via Augusta

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha emfasitzat el valor de futur que suposa pel municipi la remodelació del carrer Via Augusta, un dels punts referents de la prova de triatló que acollirà Altafulla com a seu dels Jocs Mediterranis. Ho ha fet en el marc d’una visita institucional que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona i dos representants dels principals valedors de l’obra, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona. Alonso ha reiterat el valor immaterial que deixaran els Jocs, que assegura que han servit també per millorar infraestructures.

La Generalitat, amb 230.000 euros i la Diputació de Tarragona, amb 180.000 han contribuït al finançament de l’obra, pressupostada en 800.000 euros. La Via Augusta d’Altafulla és doncs, un dels punts on s’ha notat l’esforç econòmic de la Diputació, el president de la qual ha reconegut que els Jocs han contribuït a millorar bona part dels equipaments esportius del Camp de Tarragona.Des de Tarragona, l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la bona entesa entre administracions per fer possible uns jocs austers, ha reconegut, però que es perfilen exitosos.A banda de la urbanització del tram central de la Via Augusta, les obres també han servit per remodelar la zona d’aparcament, creant 60 places més i traient les que hi havia al tram central, i també s’ha remodelat la zona verda de la Fassina.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ