El FIM d'Altafulla aposta pels instruments de corda i la música de cambra

El poble altafullenc viurà del 3 al 22 d'agost el 37è Festival Internacional de la Música, el FIM. El recital de la soprano Katharina Adamcyk i la mezzosoprano Cornelia Sonnleithner i el retorn del Tango, que va tenir un gran èxit en anteriors edicions, es presenten com les principals novetats d'un festival que torna a apostar per un format que barreja música clàssica i contemporània com a plat fort.

Els instruments de corda tornen a ser els grans protagonistes, com el Dúo Áqüila amb la seva guitarra i la bandúrria, o el concert de violí i arpa de Linda Hedlund i Esther Pinyol. 

En total, seran set dies de concerts música de cambra, instruments inèdits i veus per on passaran 18 artistes del panorama internacional de la música clàssica, i també del territori.

Tots els concerts començaran a partir de les 22h de la nit, i una edició més, se celebrarà a la Plaça de l'Església d'Altafulla. S'espera penjar el cartell d'entrades exhaurides en, almenys, dos dels concerts. El pressupost ha estat de 30.000 euros, i l'Ajuntament confia que en pròximes edicions s'ampli per millorar el festival.