La Volta avança la temporada turística a Altafulla

Aquesta imatge, la del pilot de la Volta a Catalunya començant a afrontar els primers quilòmetres de l'etapa del dia és la que podran veure els aficionats del territori aquest divendres a Altafulla. Així, al punt de la una del migdia, els principals protagonistes de la cursa, entre ells noms tan destacats com Tadej PogacarMikel Landa o Sepp Kuss, entre d'altres, prendran la sortida des de davant mateix del castell altafullenc.

Des de l'ajuntament veuen com la Volta escull per primera vegada el municipi com a punt de referència de la cursa després de diversos intents per fer-ho realitat, i ho fa amb el suport econòmic del Port de Tarragona.

I és que ja en les darreres edicions Altafulla era un punt d'allotjament de molts dels equips que hi participen quan la cursa tenia sortida o arribada en algun dels municipis propers. Una situació que ara es veurà incrementada, cosa que permetrà que els establiments hotelers no esperin més i iniciïn ja la temporada turística aquesta setmana.

Un cop el pilot hagi abandonat Altafulla, es dirigirà seguint el curs del riu Gaià, passant per municipis com La Riera, El Catllar, Nulles o Rodonyà per encarar ja cap a La Bisbal del Penedès i cap al final d'etapa, situat a la zona comercial Style Outlet de Viladecans.