Volen ubicar el nou Centre de Dia a les oficines d'Aigües d'Altafulla

Després de constatar les dificultats urbanístiques per poder implementar alhora el projecte de centre de dia i de residència per a la gent gran a la zona de La Cabana, l'Ajuntament d'Altafulla ja treballa per poder fer realitat durant aquest mandat el primer dels dos equipaments.

LES AIGÜES, OPCIÓ MÉS VIABLE

Per poder-lo tirar endavant en un termini de dos anys, s'exploren ara dos possibles emplaçaments. Per una banda, les dependències que actualment ocupa Aigües d'Altafulla o, més en segon terme, la nau on està ubicada la Brigada Municipal.

El primer és el que té més possibilitats de fer-se realitat, ja que el trasllat de les actuals oficines a altres dependències municipals seria relativament senzill. L'espai compta amb gairebé tots els metres quadrats necessaris per poder-hi implementar la vintena de places programades, i amb possibilitats d'ampliació.

L'altra opció, la de l'actual nau de la brigada, suposaria un termini més llarg de temps per fer-se realitat, tot i que no es descarta.

REUNIONS AMB SANTA TECLA

Pel que fa al model de gestió que s'implementaria, el govern ja ha mantingut dues reunions amb la Xarxa Santa Tecla per a poder estudiar el més convenient per al municipi. L'obertura del centre de dia no descarta en cap cas que, en una segona fase i en un equipament de nova construcció, es pugui implementar el projecte conjunt amb una residència de gent gran.