Arrenquen els treballs per recuperar el passeig de Botigues de Mar d'Altafulla

Les màquines ja han començat a treballar sobre el passeig de Botigues de Mar d’Altafulla. Aquest dilluns s’ha condicionat l’espai on s’actuarà per recuperar la zona danyada pel temporal de mar del novembre. Fins ara havia estat Costes de l’Estat qui havia assumit els treballs de consolidació de l’escullera que protegeix el passeig, però encara quedava una part per completar que ara assumirà el consistori. L’Ajuntament d’Altafulla actuarà sobre el mateix passeig i també reforçarà l’escullera.

Els treballs, que es preveu tinguin una durada d’un mes aproximadament, estan pressupostats en uns 80.000 euros, que s’extrauran de la partida que ja està inclosa dins el pressupost de l’Ajuntament d’enguany. El govern local confia poder tenir adequat l’espai per Setmana Santa quan s’espera el primer pic d’afluència de turistes.

Per executar aquests treballs l’Ajuntament ha hagut de demanar permís a Costes de l’Estat i la Generalitat. Per això, i per poder garantir el manteniment del passeig en un futur, el consistori també treballa en la tramitació de la concessió d’ús d’aquest espai, ara de domini públic.