Altafulla comença la reparació del Parc Voramar

Des d'aquest dilluns les màquines ja treballen al Parc Voramar d'Altafulla per a retirar tota la sorra acumulada arran dels diversos temporals que van trencar la barrera de vegetació que el separava de la platja.

D'aquesta manera, es vol tornar a recuperar l'aspecte del parc previ als temporals i tornar a replantar la vegetació existent, per tal que aquesta pugui tornar a ser un mur de contenció de la platja.

Des de l'Ajuntament altafullenc creuen que la manca de manteniment de l'espai després de la forta tempesta del dia de Sant Jordi del 2022 ha portat a aquesta situació, és per això que aposten perquè ara s'hi treballi de forma periòdica.

NOVES RESERVES 

A més de protegir el parc, els treballs permetran tornar a crear un reservori de sorra en aquesta part de la platja que pugui servir en el futur per a reposar-ne a la part de passeig, la més afectada per la manca de sorra.

Els treballs de retirada de sorra s'allargaran tota aquesta setmana, mentre que després de Nadal està previst que comencin les tasques de plantació de la nova vegetació.