Dos regidors d'Alternativa Altafulla volen portar als jutjats la directiva dels Diables

Els dos regidors d’Alternativa Altafulla declarats persones non grates pels Diables d’Altafulla mediten portar el cas als jutjats. L’intent de conciliació al jutjat de pau ha estat infructuós. La junta dels Diables no està disposada a retractar-se d’una decisió que impedeix als regidors Francesc Farré i Xusa Ortega acompanyar als seus fills al local dels Diables d’Altafulla, on tenen l’entrada prohibida.

Una declaració de persones non grates que arriba com a resposta al suport d’Alternativa Altafulla a una moció del passat mes de gener votada en plenari que no va prosperar. En ella es reprovaven uns versots protagonitzats pels diables infantils i es demanava la dimissió de la junta de l’entitat. Per això, entenen que és un decisió de rerefons polític que es pren per atacar el partit, representants del qual van fer costat als afectats abans de l'acte de conciliació.

Els dos regidors afectats per la decisió dels Diables d’Altafulla adverteixen que el càstig afecta els seus fills, que són menors i per desenvolupar l’activitat han d’estar acompanyats. Des dels Diables s’insisteix que els fills poden participar sempre que vulguin de les activitats. D’altra banda, els dos polítics reclamen que se’ls notifiqui la decisió per escrit. En l’acte de conciliació també exigien una disculpa pública de la junta dels Diables que tampoc ha arribat. La junta de l'entitat cultural celebrarà una reunió aquest cap de setmana per concretar el seu posicionament.