El passeig d'Altafulla es prepara per a un nou temporal

Les màquines continuen treballant sense descans aquest divendres al passeig marítim d'Altafulla hores abans que arribi un nou fort temporal de vent aquest cap de setmana.

Les feines se centren a reforçar la part més propera al mur de contenció amb pedres de grans dimensions. És la solució que s'ha trobat després constatar que per sota del passeig el mar ha anat obrint un forat que posa en greu risc l'estabilitat d'aquest.

TALLS PER ALS VIANANTS

Les actuacions ja afecten gairebé un centenar de metres del passeig, i que estan obligant, per exemple als bars i restaurants de la zona afectada a haver de tancar portes o, com a mínim deixar de col·locar les habituals terrasses.

Els treballs també han obligat a tancar ja una part important del passeig al pas dels vianants, un fet que podria ampliar-se en les pròximes hores en funció de l'evolució del temporal i els seus efectes. De moment, des de l'Ajuntament d'Altafulla es fa una crida a la responsabilitat.

No serà fins a un cop acabi el temporal d'aquests dies, quan es podrà fer un balanç de l'afectació real al subsòl del passeig. Serà en aquest moment quan el consistori i Costes de l'Estat hauran de plantejar solucions a mitjà i llarg termini.