La platja d'Altafulla es torna a quedar sense sorra

La llevantada d'aquest cap de setmana ha tornat a deixar sense sorra alguns punts de la platja d'Altafulla. El més afectat és del tram central de botigues de mar, que coincideix amb l'emplaçament de terrasses de bars i restaurants. Aquest diumenge l'aigua arribava gairebé fins al mur i les plataformes van quedar parcialment suspeses en l'aire.

Fins aquest dilluns, l'aigua ha continuat entrant amb força a una platja on s'han registrat onades de fins a dos metres. Un dels restauradors afectats criticava diumenge que les institucions no haguessin actuat de forma preventiva davant la llevantada d'aquests dies.

Per part de l'Ajuntament, queda descartada la reposició de sorra de cara a les pròximes setmanes, i més, davant d'un final d'estiu que es preveu, com aquests darrers dies, amb força inestabilitat meteorològica.

Després d'aquest episodi de temporal, les terrasses de la platja d'Altafulla hauran de posar un punt final forçat a la temporada d'estiu. Pel que fa al futur d'aquest punt del litoral, encara és incert i queden pel camí moltes decisions a prendre.