Altafulla redobla esforços en la neteja dels contenidors després de les queixes dels veïns

Dues vegades per setmana, la brigada municipal d'Altafulla duu a terme aquesta acció, la de la neteja en profunditat de l'illa de contenidors situada al carrer Enviada, a Baix a Mar, una de les més problemàtiques tant per la quantitat de residus que acumula com per la manca de neteja específica per part de l'empresa concessionària, Fomento de Construcciones i Contratas.

Una situació que es repeteix en altres punts en plena temporada estiuenca i amb el municipi ple de visitants. És per això, i davant de diverses queixes veïnals, que el consistori altafullenc ha decidit intensificar aquesta tasca de control i neteja. Així, el torn de tarda de la brigada revisa cada dia l'estat d'aquestes illes i els dilluns i el dimecres és quan s'ocupen d'aquesta neteja específica.

MÉS CONTROL ALS RESTAURADORS

Una tasca que des del consistori són conscients que ha d'anar acompanyada de pedagogia i acompanyament, per exemple als establiments de restauració que són els causants de gran part del volum de residus en aquestes dates.

Pel que fa a la manca de neteja per part de la concessionària, l'ajuntament recorda que ja en èpoques anteriors es van retenir factures fins que no es va aconseguir una millora del servei.