×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Altafulla dona llum verda al cartipàs amb polèmica per les retribucions

Ple  extraordinari a Altafulla amb la tramitació de la proposta de retribucions, de comissions i consells municipals que es mantindran durant aquest mandat que ara s'enceta.

L'apartat dels sous de l'equip de govern és el que va generar més controvèrsia, ja que Alternativa Altafulla va tornar a carregar contra la figura del coalcalde i considera innecessari que Jordi Molinera i Alba Muntadas cobrin dos sous de batlles.

Un fet que des de l'equip de govern es va defensar emparant-se en la confiança que els hi ha donat les urnes. Curiosament, tot el grup d'Alternativa va votar en contra, menys el regidor Jaume Sánchez que es va abstenir.

dadaadda

 El ple extraordinari també va servir per aprovar les comissions i consells amb els quals es complementarà l'activitat de l'Ajuntament. Una de les novetats en aquest sentit és l'eliminació de la comissió extraordinària de la residència de la gent gran, un recurs impulsat des de l'EINA i el PSC a finals del mandat anterior per forçar a Alternativa a prioritzar el projecte.

Els republicans defensen que la comissió ja no és necessària perquè la residència és un dels cavalls de batalla de l'actual equip de govern i el seguiment de l'evolució es farà a través de la comissió de territori i el consell de la gent gran. 

Pel que fa als consells, n'hi haurà cinc més que fins ara i un dels que més es potenciarà és el consell de barris, per conèixer les necessitats de tota la població altafullenca

Finalment, el ple també va aprovar que els plens se celebrin cada dos mesos i una hora abans del que es feia fins ara.