Els castellers d'Altafulla comencen la celebració dels seus 45 anys

Un homenatge als fundadors de la colla l'any 1973 va servir per obrir la programació d'actes per a celebrar els 45 anys d'història dels Castellers d'Altafulla. Entre aquests destaca la diada del 45 aniversari, que comptarà amb els Minyons de Terrassa i la Joves de Valls

Poques colles del centenar que habiten actualment el món casteller poden presumir de complir 45 anys de vida. És el cas dels Castellers d'Altafulla, que aquest dissabte van voler homenatjar a la vintena de fundadors que van engegar l'any 1973 l'activitat castellera pròpia en una plaça històrica del món casteller, on s'havia vist per exemple el pilar de vuit al segle XIX.

Durant tot l'any la colla de Ca l'Ixart celebrarà aquesta efemèride amb diversos actes. Entre aquests destaca la diada del 45è aniversari el proper 15 de setmebre, on actuaran la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa. Tot per celebrar més de quatre dècades gairebé ininterrompudes de castells a Altafulla.

I per a que la colla de la camisa morada pugui continuar amb la seva progressió cal que pugi comptar amb un local amb totes les condicions possibles. és per això que des de l’ajuntament altafullenc ja han anunciat que una partida del capítol d’inversions d'enguany anirà destinada a diferents reformes del local de Ca l'Ixart.

La temporada des Castellers d'Atafulla tindrà enguany 23 actuacions, la primera, la diada d'inici de temporada el proper 8 d'abril.