×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Sense sorra a la platja d'Altafulla, altre cop

Altafulla viu un déjà-vu amb la seva platja. L'onatge d'aquesta setmana, que no es pot arribar a considerar ni temporal, ha deixat una imatge similar a la de l'any passat. Els 20.000 metres cúbics de sorra aportats per Costes a mitjan maig han quedat en res.

Dels més de 20 metres que hi havia entre l'aigua i les tarimes dels restauradors un cop feta l'aportació, ara n'hi ha menys de dos en alguns casos com el d'aquest establiment que podria haver d'acabar retirant la tarima per requeriment de Costes.

La mar de fons ha deixat un esvoranc que supera el metre i mig i que suposa un risc per als banyistes. L'equip de govern defensa la necessitat d'abocar sorra periòdicament, però amb criteri. Un criteri que Muntadas considera que no es va tenir en compte des de l'equip de govern d'Alternativa Altafulla en l'aportació de sorra del passat mes de maig.

Muntadas sí que defensa, però la idoneïtat de l'estudi de la UPC que va impulsar l'anterior equip de govern. L'executiu local descarta cap més aportació de sorra pròximament i esperarà un o dos dies que baixi la mar per redistribuir la que hi ha i aplanar l'esvoranc. També es preveu mantenir una reunió amb els restauradors per abordar les mesures que s'hauran de prendre amb relació a les tarimes.