×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

La vara d'alcalde torna en mans de Molinera i Muntadas

Sense sorpreses i amb la moció de censura de rerefons, Jordi Molinera ha estat investit nou alcalde d'Altafulla. Poc més d'un any després, l'Eina recupera des d'aquest dissabte el comandament de l'Ajuntament, si bé serà compartit amb Junts. Molinera ha agafat la vara, simbòlicament, al costat d'Alba Muntadas, amb qui repetirà la fórmula de la coalcaldia. El nou batlle s'ha encomanat a treballar en positiu pel poble i en deixar enrere la crispació dels darrers anys. 

La balança s'ha decantat pel costat d'Esquerra gràcies als dos vots de Junts. Eva Martínez, qui assumirà l'alcaldia d'aquí a dos anys, s'ha compromès a garantir un govern estable. El pacte relega la fins ara alcaldessa, Montse Castellarnau, a liderar l'oposició. La candidata d'Alternativa ha reivindicat la feina que han fet els darrers 13 mesos i, a partir d'ara, promet una oposició constructiva.

El futur de la platja i les inundacions al barri marítim seran protagonistes del nou mandat, perquè ja han sortit en la primera sessió constitutiva. L'única regidora del PSC, Imma Morales, que s'ha abstingut en la votació dels candidats a l'alcaldia, també ha afegit una altra prioritat. 

La sessió d'aquest dissabte també ha estat d'estrena per als tres regidors que s'estrenen: Tomàs Serra, Empar Polo i Xusa Ortega. Tot i les bones paraules d'unitat al plenari, a ningú se li escapa que les tensions personals continuen sobrevolant l'Ajuntament. Caldrà veure, però, si les aigües estan més calmades a partir d'ara.