Alternativa critica Junts per prioritzar l'alcaldia per davant del programa

Sorpresa a les files d'Alternativa Altafulla per l'acord de govern entre l'EINA i Junts anunciat aquest dilluns. Els de Montse Castellarnau encara no havien tancat la porta a arribar a un pacte amb els juntaires i consideren que el partit ha prioritzat l'accés a l'alcaldia a poder parlar de programa i competències.

El principal escull en les negociacions ha estat l'exigència de Junts de fer alcaldessa Eva Martínez durant part del mandat. Una petició que sí que ha tingut resposta a la banda de l'EINA, que compartirà la batllia amb els juntaires.

Alternativa altafulla 0223

Tot i quedar-se amb les ganes de seguir desenvolupant la feina duta a terme des del maig de l'any passat, Alternativa promet una oposició responsable i respectuosa.

Per últim, Alternativa veu distàncies importants en l'abordatge que fa l'EINA i Junts del futur de la platja i resten a l'expectativa de com se salvaran. En aquest sentit, des de l'oposició, faran el possible perquè la construcció de l'espigó es dugui a terme i per materialitzar altres projectes rellevants per la vila com les basses de laminació.