Un detingut a Altafulla en una operació contra el tràfic de marihuana

La xarxa desmantellada aquest dimecres operava des d'Altafulla fins al Vendrell amb diverses plantacions repartides en municipis com Roda de Berà, Creixell, Cunit o Albinyana. L'operació ha comptat amb la participació de més de 200 agents de la Guàrdia Civil i de les diverses policies locals i ha acabat amb, com a mínim, 19 detinguts i més d'11.000 plantes decomissades. També s'ha detectat un frau a la xarxa elèctrica de 500.000 euros

UN DETINGUT I CAP PLANTA A ALTAFULLA

Un dels darrers escorcolls de l'operació, que ha començat a les cinc de la matinada, ha estat en un habitatge del carrer Gaià d'Altafulla, on els agents han entrat passades les deu del matí. A l'interior s'ha trobat una persona que ha estat detinguda i rastres de que l'immoble havia acollit una plantació de marihuana, però quan han entrat els agents la droga ja havia desaparegut.

En el total de l'operació, treballada des de fa temps per la Guàrdia Civil, s'han dut a terme fins a 16 entrades a domicilis. Els arrestats formen part d'un grup criminal d'origen albanès i rus.