Experiència i renovació a la llista d'Alternativa Altafulla

Alternativa Altafulla rejoveneix la seva llista de cara a les municipals. La candidatura liderada per l’actual alcaldessa, Montse Castellarnau, incorpora cares noves, però manté la confiança en l’experiència de regidors actuals com Jaume Sánchez o Francesc Farré.

L’actual tinent d’alcalde Marisa Méndez-Vigo tancarà, de forma simbòlica, la llista d’Alternativa Altafulla. És el gest que reforça la voluntat de renovació de la candidatura encapçalada per l’actual alcaldessa. Una llista que combina experiència amb la incorporació de cares noves com Empar Polo o Maria Jesús Ortega: números 3 i 4 respectivament. Mercè Naval, Roger Perpinyà, Jordi Vidal o Joan Hinarejos són altres noms que aporten nou aire a la candidatura.

Malgrat tot, la candidatura d’Alternativa es fonamenta però en l’experiència, present als primers llocs de la llista. Castellarnau s’acompanya del veterà regidor Jaume Sánchez, com a número 2, i de Francesc Ferré, que també forma part de l’actual equip de govern, com a número 5.