El CFS Altafulla-Salou FS de futbol sala femení, en directe a TAC12

Dissabte (17h.) tenim una cita amb l'esport femení. Des del pavelló municipal d'Altafulla explicarem el derbi de futbol sala entre l'equip local i el Salou. El millor partit que es pot veure de l'especialitat al territori l'explicarem aquí.

Des de fa anys aquest pavelló gaudeix del millor futbol sala femení de la demarcació. L'Altafulla marca el ritme a la Divisió d'Honor, l'equivalent a la Segona B. Tot i els problemes continus per les baixes, és setè amb 22 punts i 10 per damunt del descens. Guanyar dissabte el Salou suposaria gairebé enllestir la permanència. Fa uns dies, les grogues van aconseguir un empat com a visitants, tot i fregar la victòria fins al final.

Diferent és el cas del Salou, un acabat de pujar i que compta amb tan sols 3 punts de marge sobre la zona baixa. Mentre que les altafullenques encadenen 3 partits sense perdre i una sola derrota en 7 jornades, les salouenques preparen el derbi després de dues punxades i un sol triomf dels 8 últims intents.

Del rival, confiances les justes perquè, malgrat la classificació, l'anada va caure del cantó del Salou. Algunes de les millores jugadores de Catalunya competeixen aquí, fins i tot són internacionals. Tots dos clubs animen els amants de l'esport a fer un cop d'ull seriós al futbol sala femení.


El derbi Altafulla-Salou es jugarà en directe a TAC12 dissabte a les 17 hores.