El ple d'Altafulla aprova inicialment la reforma de la piscina

La reobertura de la pisicina municipal d'Altafulla està una mica més a prop després que el ple aprovés, de forma inicial, el projecte per reformar-la. Ho va fer amb l'abstenció de l'EINA i el vot en contra d'Ara Altafulla.

La piscina té uns 40 anys i ja fa temps que té fuites, però últimament ha empitjorat. Durant l'últim semestre del 2022 va perdre 11 milions de litres. És per això que l'equip de govern defensa la necessitat de l'obra, tant a la piscina gran com a la infantil. Els treballs aprofitaran el forat de l'estructura actual i canviaran per complet la zona de platja. Des de l'oposició consideren que el projecte està sobredimensionat i que els més de 650.000 euros que costa són massa.

roYO1

NOVA ORDENANÇA DE TERRASSES

El ple altafullenc també va aprovar amb tots els vots a favor menys el de Natàlia Sanz l'ordenança de les terrasses. El text classifica la plaça Martí Royo, la dels Vents i Botigues de Mar com a espais singulars i contempla normes específiques per a cadascun.

A Martí Royo és on s'introdueixen més particularitats: Es prohibeix obrir més de les cinc terrasses actuals i els restauradors hauran de tancar-la més d'hora que la resta de bars i restaurants del municipi. L'EINA va criticar que la regulació no vagi acompanyada de la remodelació de Martí Royo que volien impulsar quan eren a govern.

A Botigues de Mar s'optarà enguany per delimitar les terrasses amb elements com cordes. La nova ordenança també rebutja la demanda dels restauradors d'ampliar la concessió de temporada per mantenir les terrasses més enllà del que marca el pla d'usos actual.