L'EINA presenta la llista per a les municipals al complet

El Casal Maria Porter, la que serà la seu de la campanya de l’EINA, va acollir la presentació de la llista completa de la formació per a les Municipals. Els republicans han apostat per la joventut a l’hora d’escollir la resta de candidats que acompanyaran els actuals regidors.

La confecció de la candidatura respon, diuen, a la voluntat de donar veu a l’Altafulla del teixit associatiu, de la gent que ve de fora i dels de tota la vida. Amb la llista configurada, l’EINA se centrarà ara en l’elaboració del programa electoral.

Andrea Córdoba i Francesc Julià, els números 6 i 7, respectivament, ja van ser presentats en societat a mitjan d'octubre. Els seguiran la mestra Eva Blanch, especialitzada en temes culturals i educatius; i Daniel Price, que resideix a Altafulla des de fa pocs anys i té un interès especial pel turisme.

ad

La número 10 serà Mònica Muñoz, que també es mestra, mentre que el jove Joan Nogués serà, amb 20 anys, el membre més jove de la candidatura. Tancaran la llista el fundador del Centre d’Estudis d’Altafulla, Joan Patricio, i la veterana Maria Porter, que dona nom al nou casal i figura a les llistes republicanes d’Altafulla des de fa dues dècades. L’acte va comptar amb la presència de la consellera Tània Verge.

El procés participatiu per elaborar el programa de l’EINA comptarà amb un formulari en línia i un acte de presentció el dia 19 de març.