Mònica Pérez i Jordi Ríos encarnen els Reis Carnestoltes d'Altafulla

A Altafulla la no participació de l'Agrupació Carnavalera arran de la falta d'espai on guardar les carrosses, ha marcat de bon començament la festivitat del Carnestoltes. Habitualment, s'escollia un rei o reina que sortia de les comparses, però la falta d'entitats ha fet el consistori confiés en els actors de comèdia Mònica Pérez i Jordi Ríos per encarnar els monarques.

La comitiva reial acompanyada per Batucada Ketubara Barcelona va desfilar per la Vila Closa fins a arribar a davant de l'Ajuntament. Allà, l'experiència humorística de Ríos i Pérez en programes com 'Crackòvia' o 'Polònia' va donar peu a un pregó que va omplir de riures la plaça del Pou. Les imitacions dels dos mestres de l'humor van quedar relligades amb temes municipals com l'estat de la platja gràcies a la coneixença que tots dos tenen d'Altafulla.

altafulla carnaval 2023 1

Dissabte a la tarda se celebrarà la primera de les dues rues de Carnaval. La desfilada comptarà amb una única comparsa i la carrossa que posarà l'Ajuntament. Tot i això, el consistori fa una crida a tota la ciutadania a participar-hi tot i que no s'arribi al mínim de 15 persones necessàries per conformar una comparsa. La rua tornarà diumenge al barri marítim per segon any consecutiu.