L'animació se cita a Altafulla

La Violeta d'Altafulla esdevindrà l'epicentre de la Mostra Internacional de Curtmetratges d'Animació Ànima Jove. En la primera edició, es projectaran 23 curts, repartits en tres sessions diferents: una d'infantil, una altra de documentals i una tercera de ficció. En aquest darrer bloc, hi trobem títols destacats en l'àmbit de l'animació com és el cas de 'Affairs of the Art', nominada als premis Oscar l'any passat.

El programa també inclou peces, de producció nacional, que estan nominades enguany als premis Goya. Totes elles arriben a Altafulla amb l'objectiu de despertar l'interès per l'animació entre l'audiència general.

Els seus impulsors, els responsables de la productora audiovisual local 'Most Wanted Studio', esperen que aquesta cita s'estableixi en el calendari cultural local i que esdevingui un certamen anual.

Més enllà de les projeccions, també s'ha preparat un taller pel dissabte al matí en què els més petits podran dirigir la seva pròpia obra d'animació. Si aquesta primera edició té una bona resposta per part del públic, els seus organitzadors ampliaran l'oferta d'activitats i curtmetratges de cara a l'any vinent.