Altafulla no tindrà nou pressupost

El ple d'Altafulla ha tombat aquest dijous la proposta de pressupost presentada pel govern en minoria d'Alternativa Altafulla. Uns comptes que han tingut el suport extern de Junts i Ara Altafulla, i el vot contrari de l'EINA, el PSC i el regidor no adscrit Xavier Rofas.

COMPTES DE GESTIÓ

Des del govern s'han presentat uns comptes de gestió i sense grans inversions, tal com diuen es van comprometre arran de la moció de censura del passat estiu. Un pressupost que arribava a gairebé nou milions d'euros i que han defensat combinava els comptes aprovats per l'anterior govern amb els principals punts que van motivar el canvi de govern com la platja i la Violeta.

L'OPOSICIÓ VEU MANCA DE DIÀLEG

Des dels tres grups que no han donat suport als comptes s'ha criticat la manca de diàleg per a aprovar-los, tant pel poc temps per negociar com per la manca d'explicacions en temes com, per exemple la nova residència per a la gent gran. Des de l'EINA creuen, a més, que són uns comptes sense cap projecte de futur per al municipi.

NOVA NEGOCIACIÓ

Des dels republicans, però no han volgut tancar a porta a una possible negociació dels comptes a partir d'ara.

Una proposta que, d'entrada, no ha estat ben vista pel govern, que acusa l'EINA de no haver volgut negociar fins ara els comptes.

Des dels dos grups que sí que han donat suport als pressupostos s'ha justificat el vot afirmatiu pels diferents aspectes que s'han introduït després de la negociació duta a terme amb el govern.